Alle historiene

Hils på Hero

OSS DEG

Hils på Hero

OSS DEG

Hvorfor vil vi hilse på?

Hos oss bor og jobber mange mennesker. Alle har sin egen historie å fortelle. Vi ønsker å åpne døren for dere. Ta dere med inn på mottaket og la dere bli kjent med menneskene.

I møter mellom mennesker skjer små og store ting. Der deles historier, vonde som gode. For noen skjer det en gjenforening av familier som har kommet bort fra hverandre under flukt. For andre handler det om bearbeide sorg eller ta et vanskelig valg om å returnere tilbake til et konfliktområde. Hverdagen preges og formes av disse møtene. Det gjør inntrykk.

Vi tror du vil bli overrasket av historiene. Du vil kjenne på glede, humor, varme og håp. Du vil også få kjenne på sorg, savn, frykt og fortvilelse. Midt i denne hverdagen, preget av ventetid og usikkerhet, er det mange mennesker som prøver å gi og gjøre sitt beste. Vi er stolte av alle som i denne presentasjonen gir av seg selv for at du skal kunne bli kjent med dem. Vi er heldige som jobber med så mange interessante og fine mennesker, som byr raust på seg selv og innvier oss i sine tanker.

Vi er ydmyke i møte med den enkelte som kommer til oss. De kan ikke språket, de kjenner oss ikke og de har flere spørsmål enn svar. Hverdagen vår har fokus på å lære, mestre og kjenne seg trygg. Vår drøm er å gjøre en ny framtid mulig. I den nye framtiden er forståelsen for ulikheter større og frykten mindre.

Er du nysgjerrig? Vi har jobbet i ett år med dokumentarprosjektet «Hils på» – bestående av en lang rekke historier i film, fotografi og tekst. Med «Hils på» er det forståelsen vi ønsker å skape. Forståelsen for asylsøkeres hverdag og utfordringer. Kanskje er vi likere enn vi tror?

Det begynner med å åpne døren – velkommen inn!

 

signatur-torbrekke2x

TOR BREKKE

Direktør, Hero Norge